Billede af Karmina Palace
Billede af Karmina Palace
Billede af Karmina Palace
Billede af Karmina Palace
Billede af Karmina Palace

Adresse: Avenida Vista Hermosa Numero 13, halvøen i Santiago, Manzanillo, Colima 28200, Mexico
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.barcelo.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Karmina Palace? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Karmina Palace Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Bådsejlads (Udstyr til rådighed), Børnepasning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Spillelokale, Golf (Udstyr til rådighed), Supermarked, Frisør, Gym, Vaskeri, Elevator, Live Underholdning, Medicinsk faciliteter, Restaurant, Sauna, Indkøbsområde, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
All Inclusive Resort, Fiskeri (Nærliggende), Der kræves et obligatorisk alt inklusive og afhængigt af feriestedet og sæsonen kan dække måltider, drikkevarer, ture, transport, udvej aktiviteter, udvej faciliteter, tjenester og faciliteter.
Lufthavn
Manzanillo International - (19 miles - 30 km)
Tjek ind / ud
Lørdag 15: 00

Køb Karmina Palace timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Karmina Palace før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Karmina Palace, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Karmina Palace

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Karmina Palace. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Karmina Palace.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Karmina Palace kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.