Foto af La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Foto af La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Foto af La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Foto af La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar
Foto af La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar

Adresse: Avenida Roentgen s / n, Torrevieja, Alicante, 03180,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.clubladorada.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Berigende og beroligende, a timeshare ferie på Ona Aldea Del Mar ved Onagrup Ferie i Alicante, Spanien er lige hvad du har brug for, når de daglige livserfaringer giver dig lyst til mere. Den centrale placering af denne bolig fører dig til interessante steder og giver dig mulighed for at skabe fantastiske minder.

Lejlighederne her er inden for boligområdet Torrevieja og er også kun fire minutter fra Los Locos Beach. Ligeledes kan landsbycentret nås til fods på bare ti minutter. Unik spanske godbidder venter på dig, plus et væld af attraktioner, herunder Santa Pola Forlystelsespark, Guardamar Sanddune Beaches, Salt Museum og Torrevieja laguner mudderbad. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere anbefaler også et besøg i den fascinerende temapark Terra Mitica i Benidorm.

Alle aktiviteter er sikker på at dræne dig, men der er ingen bekymring, fordi de værelser, der er udarbejdet af Ona Aldea Del Mar, genopliver dig. Indkvartering er store, sover to til seks personer. Hver giver komfort med faciliteter som air-condition, stue med sovesofa, satellit-tv, trådløs internetadgang, tekøkken, privat bad med hårtørrer og balkon. Lige forfriskende er faciliteterne på stedet, herunder en sæsonbestemt udendørs swimmingpool og bar, haver, cafeteria og familierum.

Køb La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af La Dorada Club Aldea del Mar og EDO på La Dorada Club Aldea del Mar kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.