Billede af Las Brisas
Billede af Las Brisas
Billede af Las Brisas
Billede af Las Brisas
Billede af Las Brisas

Adresse: Playa Blanca, Yaiza, Kanariske Øer, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.wimpen.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje i Las Brisas


Las Brisas ligger i fiskerlandsbyen Playa Blanca på Lanzarotes sydkyst. Det timeshare Resortet består af attraktive bungalows med hver sin solterrasse og grill. De centrale enheder er grupperet omkring en stor opvarmet swimmingpool. Yderligere faciliteter omfatter en udendørs bar, en restaurant, to tennisbaner og et minimarked.Enhederne er veludstyrede med et fuldt udstyret køkken og satellit-tv og en telefon.

Las Brisas faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Spillelokale, Supermarked, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (22.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (32.0 miles), Frisør (Nærliggende), Ridning (11.0 miles), Medicinsk Udrustning (Nærliggende), Dykning (Nærliggende) , Shoppingområde (i nærheden)
Lufthavn
Arrecife - (22 miles - 35 km)
Tjek ind / ud
(Uger) torsdag

Køber Las Brisas timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Las Brisas før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Las Brisas, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg i Las Brisas

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Las Brisas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Las Brisas.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Las Brisas kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.