Billede af Le Club Mougins
Billede af Le Club Mougins
Billede af Le Club Mougins
Billede af Le Club Mougins
Billede af Le Club Mougins

Adresse: 199 Chemin du Val Fleuri, Mougins, 06250, Frankrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Le Club Mougins? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Omgivet af den naturlige skønhed i den antikke by Mougins, Le Club Mougins af Diamond Resorts er beliggende midt i frodigt grønt løv. Omgivet af brostensbelagte gader er denne maleriske by fuld af smalle gyder, friske blomster sprængfyldt med en række farver og charmerende butikker og caféer. Den rustikke by er kendt for sine gourmetrestauranter, du kan spise på endeløse kulinariske lækkerier. Det timeshare Resort tilbyder smukt indrettede værelser med rummeligt interiør og velindrettede faciliteter, herunder køkken, tv og dvd-afspiller. Slap af ved poolen eller nyd fitnesscentret og tennisbanen. På resortets restaurant kan du nyde friske råvarer, autentiske middelhavssmag og venlig service i varme omgivelser. Rejs gennem det franske landskab og gå langs de snoede gader i Mougins for at opdage det maleriske landskab i denne middelalderlandsby, der ligger midt i en fantastisk udsigt og solbeskinnede bakker.

Køb af Le Club Mougins timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Le Club Mougins før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Le Club Mougins, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Le Club Mougins

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Le Club Mougins ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Le Club Mougins.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Le Club Mougins kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.