Billede af Le Ville del Lido
Billede af Le Ville del Lido
Billede af Le Ville del Lido
Billede af Le Ville del Lido
Billede af Le Ville del Lido

Adresse: Via Bragadin 38, Lido di Venezia (VE), 30126,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.villelido.it

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Le Ville del Lido? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Venedig: Den romantiske drømmedestination, hvor gondolierne synger O Sole Mio som de kryber gennem byens kanaler. Placeringen af ​​den berømte bachelor George Clooney's ægteskab med Amal Alamuddin i 2014, er let at se, hvorfor Hollywood-sætningen byder på denne by. Blød belysning, rødvin og klassisk pasta tilføjer til atmosfæren.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere elsker placeringen af ​​Le Ville del Lido. På en strand er der mulighed for at gå ind i byen og opleve kultur, historie og arkitektur, eller er det også muligt at slappe af og nyde naturen og det behagelige vejr i Italien. EN timeshare i Venedig betyder, at du aldrig bliver presset til tiden, og at du er fri til at udforske eller blive sat på din fritid.

Le Ville del Lido har balkoner eller terrasser i hver lejlighed; smukke steder at sidde og nyde en traditionel cappuccino over din morgenkage. En klassisk pool er også indstillet i udvejens skulpturelle haver; en velkommen pause fra trængsel og travlt med sightseeing og et godt sted at slappe af med en bog. Hvis du beslutter dig for at få solbrillerne ud og foregiver at være en Clooney for dagen, vil ingen bebrejde dig!

Køb Le Ville del Lido timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Le Ville del Lido, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Le Ville del Lido, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Le Ville del Lido

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Le Ville del Lido ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Le Ville del Lido.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Le Ville del Lido kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.