Foto af Legacy Vacation Club Palm Coast
Foto af Legacy Vacation Club Palm Coast
Foto af Legacy Vacation Club Palm Coast
Foto af Legacy Vacation Club Palm Coast
Foto af Legacy Vacation Club Palm Coast

Adresse: 201 Clubhouse Drive, Palm Coast, FL, 32137, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.legacyvacationclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Legacy Vacation Club Palm Coast? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Legacy Vacation Club Palm Coast til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Legacy Vacation Club Palm Coast Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Vaskeri (Alle Enheder), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler enheder),
Resort faciliteter
Fitnessrum, Fitnessrum, Legepladsområde, Sauna, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Whirlpool,
Nærliggende faciliteter
Strand (4.0 miles), Sejlsport (Nærliggende), Konferencefaciliteter (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (1.0 miles), Frisør (1.0 miles), Ridning (Nærliggende), Live Underholdning ), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Racquetball (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde (1.0 miles),
Lufthavn
Daytona Beach International - (26 miles - 41 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag, søndag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Legacy Vacation Club Palm Coast

Når du køber timeshare på ejendomme som Legacy Vacation Club Palm Coast, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Legacy Vacation Club Palm Coast, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Legacy Vacation Club Palm Coast, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Legacy Vacation Club Palm Coast

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Legacy Vacation Club Palm Coast ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Legacy Vacation Club Palm Coast.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Legacy Vacation Club Palm Coast kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.