Billede af Lifestyle Holidays Vacation Resort
Billede af Lifestyle Holidays Vacation Resort
Billede af Lifestyle Holidays Vacation Resort
Billede af Lifestyle Holidays Vacation Resort
Billede af Lifestyle Holidays Vacation Resort

Adresse: PO Box 608, Lifestyle Tower, Cofresi Beach #1, 57000, Puerto Plata, Den Dominikanske Republik
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.lhvcresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Lifestyle Holidays Vacation Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ideelt beliggende i den betagende Dominikanske Republik, nyd den ultimative tropiske timeshare udvej. Dine dage vil blive fyldt med strålende strande, rigelig sol og en førsteklasses service i fuld service. Fra overnatningsmuligheder og dejlige spisemuligheder med masser af barer til usædvanlige detaljer designet specielt til vores kundekreds, finder du alt, hvad du drømmer om i en ferie på Lifestyle Holidays Vacation Resort.

Nyd den spændende havbrise og slentre langs miles af mousserende guldsandstrande, mens du nyder solskinet. Den indbydende udvej har suiter, villaer og værelser i forskellige størrelser, der giver masser af plads til grupper, par eller familier. Disse luksuriøse overnatningssteder giver gæsterne et fredeligt, overbærende tilbagetog, og udstiller utrolig hav- eller bjergudsigt. De tilbyder state-of-the-art faciliteter, herunder fuldt udstyrede køkkener, smarte moderne design og private og / eller resort-pools. Nyd gourmet spændende underholdning, restauranter, eksklusive tjenester og meget mere. Lifestyle Holidays Vacation Resort i Puerto Plata giver det ultimative Dominikanske republik destination.

Køb Livsstil Holidays Vacation Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Lifestyle Holidays Vacation Resort, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Lifestyle Holidays Vacation Resort hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Lifestyle Holidays Vacation Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Lifestyle Holidays Vacation Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Lifestyle Holidays Vacation Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Lifestyle Holidays Vacation Resort kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.