Billede af Lagos de Fanabe
Billede af Lagos de Fanabe
Billede af Lagos de Fanabe
Billede af Lagos de Fanabe
Billede af Lagos de Fanabe

Adresse: Playa de Fanabe, Costa Adeje, Tenerife,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.lagosdefanabe.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på London Bridge Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Drømmer du om at vende tilbage til Tenerife, Spanien, år efter år til din ferie? Med fly- og hotelpriserne stiger hvert år for ikke at nævne udgifterne til mad og drikke, har du overvejet at fryse din bolig til dagens priser? Det er her timeshare kan være til stor hjælp, og ikke så meget som Lagos De Fanabe.

Denne udvej kan findes på den berømte Costa Adeje. Dens placering kunne ikke være bedre: bare krydse promenaden, og du vil finde dig selv allerede på Fanabe strand! Nyd de varierede faciliteter på badebyen, de omkringliggende haver og fritidsaktiviteterne (herunder shopping og vandsport). Dette lyse og bløde sted er bygget i kolonistil og indeholder flere swimmingpools - hvoraf den ene er opvarmet! Det fantastiske solarium byder på ekspansiv havudsigt, og buffetrestauranten er tilgængelig, hvis du vil benytte dig af udvejens spisemuligheder.

Selvfølgelig er din lejlighed udstyret med alle faciliteter, du kunne kræve, herunder et fuldt udstyret køkken, gratis trådløs internetadgang, privat balkon / terrasse, og for nogle, et privat / fælles soltag. Et supermarked i 24-timen er lige ved siden af ​​alt, hvad du behøver. Der er endda natlig underholdning, selv om dette slutter før midnat for at sikre en afslappende nats søvn for alle gæster. For hyggelig og fredelig indkvartering i en uovertruffen beliggenhed, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere anbefaler at overveje Lagos De Fanabe.

Lagos de Fanabe faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkkenfaciliteter, Fjernsyn
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Biludlejning, Vaskeri Faciliteter, Restaurant, Swimmingpool - Udendørs, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Strand, Båd Marina / Lancering, Kasino Spil, Dag Spa, Underholdning, Live, Fiskeri, Golf, Supermarked / Supermarked, Legeplads, Racquetball, Sejlsport, Sauna eller dampbad, Dykning, Tennis, Vandski
Lufthavn
Tenerife South / TFS12 Miles / 19 KM
Tjek ind / ud
Fredag

Køber Lagos de Fanabe timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Lagos de Fanabe før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Lagos de Fanabe, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Lagos de Fanabe

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Lagos de Fanabe ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Lagos de Fanabe.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Lagos de Fanabe kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.