Foto af Mabula Timeshare
Foto af Mabula Timeshare
Foto af Mabula Timeshare
Foto af Mabula Timeshare
Foto af Mabula Timeshare

Adresse: Farm Renosterhoekspruit, Rooiberg District, Privat Bag X1644, Bela Bela, 0480, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.mabulatimeshare.co.za

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Mabula Timeshare? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Feriegæster har kun gode ting at sige om Mabula Bush Lodge, kun to timers kørsel fra Johannesburg. Det her timeshare Udvej i hjertet af Sydafrika er wildlife lover drøm, med safari muligheder for enhver smag. Rejse og fritid gruppe Timeshare-mæglere elsker især mangfoldigheden i landskabet, fra klippeområder til græsklædte sletter, hvilket gør det lige så let som tærte at se en af ​​de store fem: elefant, løve, bøffel, leopard og næsehorn. Der er masser af andre dyr din kyndige vejledning vil også påpege, så du er forpligtet til at være i en overraskelse.

Mabula Bush Lodge er luksuriøs indkvartering, og som du ville forvente, er spa, pool og andre faciliteter af højeste kvalitet; En fantastisk måde at slappe af og forynge efter en lang dag ud at forundre sig på det afrikanske dyreliv. Restauranter er altid travlt, da feriestedets omdømme er så godt, hvilket betyder at du kan være sikker på, at der er en atmosfære, der går sammen med din lækre impala eller krokodille bøf! Hvert af værelserne er kærligt dekoreret med ægte sydafrikanske detaljer. Eventyrlystne rejsende kunne ikke gøre meget bedre end at behandle sig til et ophold på Mabula Bush Lodge for en rigtig pause fra det normale liv.

Mabula Timeshare faciliteter

Enhedsfaciliteter
Pejs (Enhed), Pejs - Enhed (Alle Enheder), Køkken (Nogle Enheder, Ingen / Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, træningsudstyr, spillerum, ridning, vaskeri, restaurant, sauna, squash, swimmingpool, tennis,
Nærliggende faciliteter
Casino (68.0 miles), Golf (22.0 miles), Supermarked (34.0 miles), Medicinsk faciliteter (34.0 miles), Telefon (Nærliggende)
Lufthavn
Johannesburg - (99 miles - 159 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køb Mabula Timeshare timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Mabula Timeshare før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Mabula Timeshare, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Mabula Timeshare

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Mabula Timeshare ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Mabula Timeshare.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Mabula Timeshare kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.