Billede af Macdonald Elmers Court Resort
Billede af Macdonald Elmers Court Resort
Billede af Macdonald Elmers Court Resort
Billede af Macdonald Elmers Court Resort
Billede af Macdonald Elmers Court Resort

Adresse: South Baddesley Road, Lymington, Hampshire, SO41 5ZB, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.macdonald-resorts.co.uk

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Macdonald Elmers Court Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Flugt til lymington i England, Solents hjem og kun få minutter væk fra Isle of Wight, for timeshare ved Macdonald Elmers Court. En Tudor herregård med masser af historie og immaculately anlagte haver, du vil føle, at du træder ind i en anden tid-en tid hvor stille, land overflod var af afgørende betydning. Mens dette feriested måske ikke er udadvendt med juveler eller dryp med guld, er det stadig modelleret på værdier af raffinaderi og elegance. Ved ankomsten falder i tråd med de berømte Elmers ænder, der vil være der for at hilse på dig, og derefter tage i stilfulde møbler af din lejlighed.

Alt her er færdig til en usædvanlig høj standard, herunder aktiviteter og faciliteter: swimmingpools, wellness center, Technogym, spa og sauna, og nogle seriøst fine restauranter. Forkæl dig på SAILS Brasserie til middag eller til frokost på The Waterford. Du vil også være i et ideelt sted for at udforske de omkringliggende byer og nærliggende seværdigheder, som at se HMS Victory, sejle på Solent River og tage en tur til Beaulieu til National Motor Museum og Palace. Rejse og fritid gruppe Stærkt anbefale overvejer timeshare med Macdonald Elmers Court for din næste ferieinvestering.

Macdonald Elmers Court Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Some Units), Køkken (Nogle Enheder, Ingen / Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler
Resort faciliteter
Børne s Pool, Konferencefaciliteter, Fitnessrum, Legerum, Fitnessrum, Sø, Vaskeri, Elevator, Legeplads Område, Restaurant, Sauna, Snackbar, Squash, Svømmebassin (indendørs), Tennis, Spabad /
Nærliggende faciliteter
Strand (5.0 miles), Sejlsport (Nærliggende), Casino (17.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Supermarked (1.0 miles), Frisør (1.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicinsk faciliteter I nærheden),
Lufthavn
London Heathrow - (90 miles - 144 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Macdonald Elmers Court Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Macdonald Elmers Court Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Macdonald Elmers Court Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Macdonald Elmers Court Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Macdonald Elmers Court Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Macdonald Elmers Court Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Macdonald Elmers Court Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.