Foto af Macdonald Resorts Points Club
Foto af Macdonald Resorts Points Club
Foto af Macdonald Resorts Points Club
Foto af Macdonald Resorts Points Club
Foto af Macdonald Resorts Points Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: resorts.macdonaldhotels.co.uk/resorts-ownership/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Macdonald Resorts Points Club


Macdonald Resorts Point Club giver medlemmer adgang til et markant udvalg af feriesteder. Disse omfatter: Lochanhully, Spey Valley, Forest Hills i Skotland, Elmers Court i England, Plas Talgarth i Wales og Dona Lola, The Hermitage, Leila Playa og Villacana i Spanien.

Macdonald Resorts Points Club tilbyder medlemmer adgang til en række feriesteder i Spanien herunder placeringer ved stranden Calahonda og Malaga plus adgang til nogle af de bedste golfbaner på Costa Del Sol. Med Macdonald Resorts Points Club får medlemmer adgang til Macdonalds hele udvalg af golf- og spaferiesteder på tværs England og Skotland.

Med Macdonald Resorts Points Club -medlemmer finder indkvarteringen af ​​høj kvalitet i alle deres feriesteder og tilbyder deres egne fritidsklubber, indendørs pool, sauna, spabad og bad, dampbad, liggestole og gymnastiksal. Feriesteder tilbyder også gæsterne adgang til en lang række lokale faciliteter såsom golfbaner, tennis, fiskeri og mountainbike. Besøgende kan også udforske skovområde og stier på feriesteder på tværs af England og Skotland.

Endvidere opgradering til Macdonald Vacation Club medlemskab får medlemmers adgang til et eksklusivt udvalg af tjenester såsom den dedikerede reservationstjeneste, hvor repræsentanter vil gøre alt, hvad de kan for at hjælpe med reservationer. Medlemmer kan også bruge RCI Travel til at bestille fly, biludlejning, forsikring og billetter til lokale attraktioner plus få adgang til nogle af de allerbedste krydstogtskibe i verden.

Køb Macdonald Resorts Points Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Macdonald Resorts Points Club, før du køber

Vi vil naturligvis gerne have, at du bliver helt henrykt over dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Macdonald Resorts Points Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge feriestedet og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Macdonald Resorts Points Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Macdonald Resorts Points Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit -tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Macdonald Resorts Points Club.

Alle søger Sælge timeshare brug af Macdonald Resorts Points Club kan være sikker i den viden, at de er i sikre hænder med penge indsat på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.