Billede af Clubhotel Meribel les Allues
Billede af Clubhotel Meribel les Allues
Billede af Clubhotel Meribel les Allues
Billede af Clubhotel Meribel les Allues
Billede af Clubhotel Meribel les Allues

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.maeva.fr

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Maeva Clubhotel Meribel Les Allues? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Clubhotel Meribel les Allues til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Clubhotel Meribel les Allues faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis),
Resort faciliteter
Elevator, Svømmebassin, Telefon,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (Nærliggende), Kasino (9.0 miles), Børnepasning (Nærliggende), Langrend (Nærliggende), Downhill Skiing (2.0 miles), Øvelsesudstyr (Nærliggende), Fiskeri (3.0 miles), Golf (2.0 miles) , Nærbutik (Nærliggende), Hundeklub (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Sø (3.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Levende Underholdning (Nærliggende), Medicinsk Indretning (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Shoppingområde I nærheden), skiskole (i nærheden), snackbar (i nærheden), tennis (i nærheden)
Lufthavn
Genève - (75 miles - 120 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Nyd et hjemlige oplevelse på Clubhotel Meribel les Allues

Når du køber timeshare på ejendomme som Clubhotel Meribel les Allues, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Clubhotel Meribel les Allues, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Clubhotel Meribel les Allues, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Clubhotel Meribel les Allues

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Clubhotel Meribel les Allues ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Clubhotel Meribel les Allues.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Clubhotel Meribel les Allues kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.