Billede af Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier
Billede af Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier
Billede af Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier
Billede af Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier
Billede af Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier

Adresse: Quai Severine, St. Mandrier, 83430, Frankrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pierreetvacances.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


St-Mandrier ligger 15 km fra Toulon og tilbyder en smuk udsigt over havnen. Det timeshare resort udstyret med lejligheder med balkoner er designet til fuldt ud at nyde klimaet i Provence. Du kan besøge romerske byer, vinmarker og La Camargue (to timers kørsel væk). En bil anbefales for at nyde området.

Clubhotel Pierre & Vacances St. Mandrier faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Lift / elevator,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (9.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (44.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Health Club (9.0 miles), Ridning (9.0 miles), Vaskeri ), Live Entertainment (9.0 miles), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende), Snackbar (Nærliggende), Windsurfing (2.0 miles),
Lufthavn
Toulon Hyeres - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
Lørdag Søndag

Køb af Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Clubhotel Pierre & Vacances St. Mandrier.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Clubhotel Pierre & Vacances St Mandrier kan man være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.