Foto af Maison Apart Hotel
Foto af Maison Apart Hotel
Foto af Maison Apart Hotel
Foto af Maison Apart Hotel
Foto af Maison Apart Hotel

Adresse: Belgrano Numero 2143, Mar del Plata, BSAS, 7600, ARGENTINA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.hoteles-mardelplata.com.ar

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Maison Apart Hotel? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Maison Apart Hotel til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Maison Apart -hotelfaciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnepasning, Spillerum, Elevator, Medicinske faciliteter, Legeplads, Snackbar,
Nærliggende faciliteter
Strand (i nærheden), sejlsport (4.0 miles), kasino (i nærheden), fiskeri (i nærheden), golf (2.0 miles), sø (12.0 miles), tennis (i nærheden), vandski (1.0 miles), vindsurfing (4.0 miles) ),
Lufthavn
Camet Mar del Plata International - (6 miles - 9 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd en hjemmefra oplevelse på Maison Apart Hotel

Når du køber timeshare på ejendomme som Maison Apart Hotel, er du garanteret en årlig flugt. Det vil hurtigt blive dit hjem hjemmefra og tilbyde en unik, fredelig pause fra dit hverdagsliv.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Maison Apart Hotel, før du køber

Vi vil naturligvis gerne have, at du bliver helt henrykt over dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Maison Apart Hotel, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge feriestedet og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Maison Apart Hotel

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Maison Apart Hotel ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit -tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Maison Apart Hotel.

Alle søger Sælge timeshare brug af Maison Apart Hotel kan være sikkert i den viden, at de er i trygge hænder med penge indsat på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.