Foto af Manor Court Club
Foto af Manor Court Club
Foto af Manor Court Club
Foto af Manor Court Club
Foto af Manor Court Club

Adresse: Moretonhampstead, Newton Abbot, England, TQ13 8RF
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.manorcourtclub.co.uk

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Manor Court Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Landelivet får en luksuriøs betydning på Manor Court Club i Newton Abbot, Devon. Godt inden for Bovey Castle Hotel og Championship Golf Course, timeshare sommerhuse her støder op til den tiende green, hvilket gør den perfekte golfferie mulig. Fuld af karakter blev granithytterne skabt fra de gamle herregårdsstalde. Hver udstråler sin oprindelige charme med sine synlige bjælker og jomfruvinduer, der giver en fortryllende udsigt over Dartmoor National Park. Værelserne varierer i størrelse fra et soveværelse til tre soveværelser. Afslappende og atmosfærisk, hver er omhyggeligt udstyret med et fuldt udstyret køkken, stue, satellit-tv med dvd-afspiller, internetadgang og eget badeværelse.

I øvrigt, Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker især de udendørs aktiviteter, der kan nydes og nydes på Herregårdsklub. Koncessionsgolf er en given, men der er også mange muligheder for at spille tennis, svømme i poolen, tage fluefiskeri og ridning og gå afslappet på de mange stier og historiske steder. For at afslutte dagen har udvej også en dejlig restaurant, der leverer måltider lige til din egen dør. Med ferie her er din afslapning og forkælelse virkelig garanteret.

Manor Court Club-faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Fiskeri, Golf, Tøjvask, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (2.0 miles), Strand (23.0 miles), Casino (17.0 miles), købmand (2.0 miles), Ridning (6.0 miles), Live underholdning (14.0 miles), Medicinske faciliteter (2.0 miles), Restaurant (i nærheden ), Swimmingpool (2.0 miles), Vandski (23.0 miles), Windsurfing (23.0 miles),
Lufthavn
Exeter - (20 miles - 32 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb af timeshare fra Manor Court Club

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Manor Court Club, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være meget glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering hos Manor Court Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge udvej og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Manor Court Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Manor Court Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Manor Court Club.

Alle søger Sælge timeshare brug af Manor Court Club kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.