Billede af Manyane Resort
Billede af Manyane Resort
Billede af Manyane Resort
Billede af Manyane Resort
Billede af Manyane Resort

Adresse: Pilanesberg National Park, Sunninghill, PO Box 6651, Rustenburg, GP 0300, Sydafrika
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: goldenleopardresorts.co.za

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Manyane Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Beliggende inden for Pilanesberg National Park, Manyane Resort er beliggende i en meget meget malerisk bestående af græs åbne sletter, bakker og skovklædte kløfter. Det timeshare er sat i en mangfoldighed af øko-typer, hvilket gør en smuk beliggenhed for et stort udvalg af dyr af alle arter.

Parken har Afrikas "Big Five" (løve, leopard, sort og hvidt næsehorn, elefant og bøffel) og er hjemsted for de fleste af de arter, der beboede området i slutningen af ​​det attende århundrede. Et af de mest fordelagtige aspekter ved Pilanesberg er, at det er beliggende i en malariafri zone i den nordvestlige provins.

Manyane Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, spillerum, købmand, vaskeri, legeplads område, restaurant, swimmingpool, telefon,
Nærliggende faciliteter
Fiskeri (3.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Sauna (16.0 miles), Shoppingområde (30.0 miles), Squash (16.0 miles), Vandski (16.0 miles), Windsurfing (16.0 miles) miles),
Lufthavn
- (999 miles - 1607 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Køber Manyane Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Manyane Resort før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Manyane Resort, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Manyane Resort

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Manyane Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Manyane Resort.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Manyane Resort kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.