Foto af Marriotts Marbella Beach Resort
Foto af Marriotts Marbella Beach Resort
Foto af Marriotts Marbella Beach Resort
Foto af Marriotts Marbella Beach Resort
Foto af Marriotts Marbella Beach Resort

Adresse: Marriott's Marbella Beach Resort, Crta. De Cadiz, KM 193, Urb, Marbella del Este, 29604, Marbella, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vacationclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Marriott's Marbella Beach Resort


Paradiset udfolder sig med timeshare ejerskab på Marriott Marbella Beach Resort, beliggende i Elviria på Costa del Sol. Dette feriested har sin egen bløde sandstrand og ligger lige ved siden af ​​Don Carlos- og Nikki-strandene, hvilket giver dig et valg, hvor du helst vil hvile og slappe af. En fantastisk og atmosfærisk destination for par, familier, gruppe- eller solorejsende, den har noget for enhver smag. Faciliteterne inkluderer to udendørs pools - en for børn og en for voksne - sammen med et legeområde, minigolf og en fodboldbane. For de voksne, der kunne lide seriøs R&R, er der også en indendørs pool kun for voksne, en sauna og nok liggestole til masser af badning i den herlige middelhavssol.

Bedøvelse aftenudsigter er en del af dit ophold her, og hvis det er pulserende natteliv du leder efter, har udvej tre barer - hver med sin egen happy hour - og i nærheden Puerto Banus tilbyder noget, der passer til alle. Alt dette går for at vise præcis hvorfor Marriott Marbella Beach Resort skiller sig ud blandt Spaniens overflod af timeshare resorts som en af Rejse og fritid koncernens mest populære sælgere.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Sølv 1-6, 9-11, 45-50
Guld 14-20, 24-26, 35-40
Gold Holiday 7-8, 21-23, 41-44, 51-52
Platin 12-13, 27-34

Marriotts Marbella Beach Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR
Resort faciliteter
Udstyr til børnevenlig, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Biludlejning, Klubhus, Fitnessrum - Udstyret, Supermarked, Tøjvask, Legeplads, Restaurant, Sauna eller dampbad, Swimmingpool - Indendørs, Swimmingpool - Udendørs, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Whirlpool Spa eller Hot Tub, trådløs internetadgang
Nærliggende faciliteter
Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Kasino Spil, Fiskeri, Golf, Ridning, Sø, Dykning, Tennis, Vandski
Lufthavn
Malaga / AGP 22 Miles / 35 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køb Marriotts Marbella Beach Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriotts Marbella Beach Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Marriotts Marbella Beach Resort hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Marbella Beach Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts Marbella Beach Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Marriotts Marbella Beach Resort.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriotts Marbella Beach Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.