Billede af Marriotts Club Son Antem
Billede af Marriotts Club Son Antem
Billede af Marriotts Club Son Antem
Billede af Marriotts Club Son Antem
Billede af Marriotts Club Son Antem

Adresse: Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Balearerne, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vacationclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Marriott's Club Son Antem


Hvis timeshare Du søger efter er en udvej, der giver en sand flugt fyldt med Middelhavet atmosfæren Rejse og fritid gruppe er stolte af at præsentere Marriott's Club Son Antem på Mallorca, Spanien. Dette resorts sandede omgivelser vil transportere dig til et privat, 680 hektar stort strandparadis, der er sprængfyldt med naturlig skønhed. Her kan du vælge at lave så meget eller så lidt, du vil - arbejde på dit sving på en af ​​de 2 på stedets 18 hullers golfbaner, slappe af omkring en af ​​resortets tre swimmingpools, få et volleyball- eller basketballhold sammen for at drage fordel af stedets baner, eller endda drage fordel af forskellige sommervandsportsaktiviteter med sådanne faciliteter en kort køretur væk. Alternativt kan gæsterne udforske Mallorcas rige kulturelle arv ved at besøge nærliggende museer eller besøge en af ​​de mange lokale restauranter.

Du finder alt hvad du behøver i en timeshare her; et fuldt udstyret køkken og bryggers vil være til din rådighed, sammen med højhastigheds-internetadgang, så du kan holde kontakten med alle dine kære, der ikke er heldige nok til at slutte sig til dig. Slap af efter en varm dag i dit boblebad, eller forkæl dig selv med en tur til den tilstødende spa. Lav selv den perfekte ferie med Marriott's Club Son Antem.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Sølv 1-6, 9-11, 45-50
Guld 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
Gold Holiday 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
Platin 14-15, 29-34

Køb Marriotts Club Son Antem timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriotts Club Son Antem, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Marriotts Club Son Antem, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Club Son Antem

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts Club Son Antem ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Marriotts Club Son Antem.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriotts Club Son Antem kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.