Billede af Marriotts Club Son Antem
Billede af Marriotts Club Son Antem
Billede af Marriotts Club Son Antem
Billede af Marriotts Club Son Antem
Billede af Marriotts Club Son Antem

Adresse: Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Balearerne, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.vacationclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Marriott's Club Son Antem


Hvis timeshare Du søger efter er en udvej, der giver en sand flugt fyldt med Middelhavet atmosfæren Rejse og fritid Gruppen er stolt af at præsentere Marriott's Club Son Antem på Mallorca, Spansk vin. Denne udvej sandet omgivelser vil transportere dig til et privat, 680-acre strandparadis, der brister med naturlig skønhed. Her kan du vælge at gøre så meget eller så lidt som du vil - arbejde på din sving på en af ​​de to golfbaner i nærheden omkring 18 hulge, slappe af i en af ​​feriestedets tre svømmebassiner, få et volleyball eller basketballhold sammen for at drage fordel Af on-site domstole, eller endda drage fordel af forskellige sommer vandsport med sådanne faciliteter en kort køretur væk. Alternativt kan gæsterne udforske Mallorca's rige kulturarv ved at besøge nærliggende museer eller besøge en af ​​de mange lokale restauranter.

Du finder alt hvad du behøver i en timeshare her; Et fuldt udstyret køkken og bryggers vil være til din rådighed sammen med højhastighedsadgang til internettet, så du kan holde kontakten med dine kære, der ikke er heldige nok til at deltage i dig. Slap af i slutningen af ​​en varm dag i din boblebad eller giv dig en tur til det tilstødende spa. Du kan selv lave den perfekte ferie med Marriott's Club Son Antem.

Sæsoninformation Uge Antal (r)
Sølv 1-6, 9-11, 45-50
Guld 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
Gold Holiday 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
Platin 14-15, 29-34

Køb Marriotts Club Son Antem timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriotts Club Son Antem, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Marriotts Club Son Antem, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriotts Club Son Antem

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts Club Son Antem ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler samt onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Marriotts Club Son Antem.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriotts Club Son Antem kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.