Billede af Marriott's Grand Chateau
Billede af Marriott's Grand Chateau
Billede af Marriott's Grand Chateau
Billede af Marriott's Grand Chateau
Billede af Marriott's Grand Chateau

Adresse: Marriott's Grand Chateau, 75 E Harmon Ave, NV 89109, Las Vegas, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.marriott.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Marriott's Grand Chateau? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Las Vegas, USA: Det er praktisk taget synonymt med vice og debauchery. Men med timeshare På Marriott's Grand Chateau, vil du kunne opleve en anden side af Sin City. Dette feriested giver en afslappende og stille oase, alt sammen mens de ligger tæt på hjertet af spændingen på The Strip. Lad Marriott transportere dig til det sydlige Frankrig - hvor indretningen blev inspireret - og give dig et væld af mod cons som supplement til din komfort, herunder en stor stue med separat spisestue, et fuldt udstyret køkken, king size seng og bad og bruser.

Miracle Mile shopping er lige over gaden, og du er kun et stenkast fra lyset og seværdighederne i striben: alle kasinoer, selvfølgelig-herunder MGM Grand og Bellagio-men også Madame Tussauds, Cirque du Soleil og , en kort køretur væk, ørken seværdigheder som Grand Canyon og Hoover Dam.

Rejse og fritid gruppe kunne ikke være mere spændt at tilbyde timeshare til videresalg på Marriott's Grand Chateau-det er den slags udvej, der henvender sig til alle fra par og familier til grupper og endda forretningsrejsende. Kom væk fra al den støj og skarer, nyd parkeringsservice og tagterrasse og bar og slappe af i ægte stil.

Køber Marriott's Grand Chateau timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriott's Grand Chateau før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Marriott's Grand Chateau, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriott's Grand Chateau

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriott's Grand Chateau ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Marriott's Grand Chateau.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriott's Grand Chateau kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.