Billede af Marriott's Mai Khao Beach
Billede af Marriott's Mai Khao Beach
Billede af Marriott's Mai Khao Beach
Billede af Marriott's Mai Khao Beach
Billede af Marriott's Mai Khao Beach

Adresse: 234 Moo 3, Mai Khao, Thalang, Phuket 83110, Thailand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.marriottvacationclub.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Marriott's Mai Khao Beach? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Marriott's Mai Khao Beach til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Marriott's Mai Khao Beach faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR
Resort faciliteter
Babysitting Henvisning, Fitnessrum - Udstyret, Vaskeri Faciliteter, Legeplads, Restaurant, Swimmingpool - Udendørs, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Trådløst internet
Nærliggende faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Strand, Cykelstier, Båd Marina / Lancering, Biludlejning, Dag Spa, Golf, Supermarked / Supermarked, Sø, Dykning, Tennis
Lufthavn
Phuket / HKT 10 Miles
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Nyd et hjem hjemmefraoplevelse på Marriott's Mai Khao Beach

Når du køber timeshare på ejendomme som Marriott's Mai Khao Beach, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriott's Mai Khao Beach, før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Marriott's Mai Khao Beach, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Marriott's Mai Khao Beach

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriotts Mai Khao Beach ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Marriott's Mai Khao Beach.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriott's Mai Khao Beach kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.