Billede af Marriott's MountainSide
Billede af Marriott's MountainSide
Billede af Marriott's MountainSide
Billede af Marriott's MountainSide
Billede af Marriott's MountainSide

Adresse: 1305 Lowell Avenue, PO Box 4109, Park City, UT 84060, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.marriottvacationclub.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Marriott's MountainSide? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En anden ski-in, ski-out perle i Marriott-porteføljen, Marriott's MountainSide i Park City, Utah, er et glimrende eksempel på timeshare få mest muligt ud af en fantastisk beliggenhed. Dette feriested henvender sig usædvanligt godt til nutidens kræsne feriegæst, mens det også står som en påmindelse om for længst svundne minedage. Tag ud på dit livs eventyr her uanset årstiden: om vinteren kan du stå på snowboard, stå på ski, tubing, slæde, og for et ekstra specielt touch er der endda slædeture. I varmere tider af året kan du tage på ridning, vandreture, fiske, spille tennis og meget mere.

Marriott's Mountainside faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Pejs
Resort faciliteter
Cykelstier, Motionsrum, Udstyret, Vaskefaciliteter, Aflåsning, Sauna eller dampbad, Skiløb - Downhill, Swimmingpool - Udendørs, Tilgængelig for kørestolsbrugere, Spabad eller boblebad
Nærliggende faciliteter
Bar/Cocktail Lounge, Biludlejning, Day Spa, Underholdning - Live, Golf, Købmand/dagligvarebutik, Ridning, Legeplads, Restaurant, Skøjteløb - Is, Skiløb - Langrend, Svømmebassin - Indendørs, Tennis
Lufthavn
Salt Lake City / SLC28 Miles / 45 KM
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Køber Marriott's MountainSide timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Marriott's MountainSide før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Marriott's MountainSide, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Marriott's MountainSide

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Marriott's MountainSide ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Marriott's MountainSide.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Marriott's MountainSide kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.