Foto af Maui Banyan Vacation Club
Foto af Maui Banyan Vacation Club
Foto af Maui Banyan Vacation Club
Foto af Maui Banyan Vacation Club
Foto af Maui Banyan Vacation Club

Adresse: 2575 South Kihei Road Kihei, Maui, HI, 96753, USA,
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.somerpointeresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Maui Banyan Vacation Club? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hawaii: Selv navnet lyder som et pust af sød luft på en varm sommerdag. Hawaii består af mange øer, og hver af disse har sin egen individuelle atmosfære og kultur. Kihei er et vidunderligt sted at basere dig selv på dit besøg på dette drømmedestination, især da der er så meget at se og gøre i umiddelbar nærhed. Wildlife lovers vil være glade for at bemærke, at Hawaiian Islands Humpback Whale National Marine Sanctuary er i nærheden, så der er en chance for at gå og se nogle af disse utrolige væsner tæt og personlig.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere anbefaler Maui Banyan Vacation Club for dem der ønsker at sikre deres fremtidige ferie til dagens priser ved at købe timeshare. Uanset hvem du rejser, er du sikker på at elske nærheden til Stillehavets glitrende blå bølger. Snorkling er et absolut must for at se på den farvestrålende fisk under vandets overflade. Hver lejlighed på Maui Banyan Vacation Club har et fuldt udstyret køkken og tillader en blid brise at feje igennem, hvilket holder dig kølig selv i de varmeste måneder. Og for dem, der nyder en dukkert til at køle ned, er der ikke noget bedre sted.

Køb Maui Banyan Vacation Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Maui Banyan Vacation Club før du køber

Selvfølgelig vil vi gerne være helt tilfredse med dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Maui Banyan Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Maui Banyan Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Maui Banyan Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Maui Banyan Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Maui Banyan Vacation Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.