Billede af Miraflores Beach and Country Club
Billede af Miraflores Beach and Country Club
Billede af Miraflores Beach and Country Club
Billede af Miraflores Beach and Country Club
Billede af Miraflores Beach and Country Club

Adresse: Urbanizacion Miraflores, Carretera de Cadiz Kilometro 199, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.miraflores.bcc.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Miraflores Beach and Country Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En af de mest prestigefyldte timeshare feriesteder på Costa del Sol, i den sydligste del af Spanien. Det privilegerede klima og endeløse aktiviteter, der er tilgængelige i omgivelserne, gør Miraflores Beach & Country Club til det perfekte turistmål for alle aldre i løbet af året.

Lejligheden kompleks, tilbydes af Rejse og fritid gruppe ligger i et roligt beboelsesområde mellem Marbella og Fuengirola, har en udendørs swimmingpool og have. Der tilbydes gratis trådløs internetadgang og gratis parkering i nærheden. Lejlighederne har balkon og klinkegulve med havudsigt og ligger på toppen af ​​bakken og vender ud mod havet. Ca. 20% af lejlighederne ligger på stranden, hvor resten ligger op ad bakken med smuk udsigt over havet og / eller bjergene.

Alle har et komplet badeværelse, stor stue-spiseplads og et fuldt udstyret køkken. De har også vaskemaskine, strygejern og strygebræt.

Klubben er 30 minutter fra Malaga lufthavn, og der er mange steder af interesse at besøge i omgivelserne. Afhængig af placeringen af ​​din lejlighed kan stranden også være maksimalt 1 km.

Miraflores Beach and Country Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, børnepasning, børnebassin, svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Golf (Nærliggende), Supermarked (Nærliggende), Ridning (1.0 miles), Vaskeri (Nærliggende), Live Underholdning ), Medicinsk faciliteter (1.0 miles), Legepladsområde (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Indkøbsområde (1.0 miles), Snackbar (Nærliggende), Telefon (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Vind Surfing (3.0 miles),
Lufthavn
Malaga - (24 miles - 38 km)
Tjek ind / ud
(Uger) lørdag

Køb Miraflores Beach and Country Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Miraflores Beach and Country Club, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Miraflores Beach and Country Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Miraflores Beach and Country Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Miraflores Beach og Country Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Miraflores Beach and Country Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Miraflores Beach and Country Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.