Billede af Mt Martha Valley Resort
Billede af Mt Martha Valley Resort
Billede af Mt Martha Valley Resort
Billede af Mt Martha Valley Resort
Billede af Mt Martha Valley Resort

Adresse: Country Club Drive, Safety Beach, VIC, 3936, AUSTRALIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.holidayconcepts.com.au

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Mt Martha Valley Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Mt Martha Valley Resort til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Mt Martha Valley Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle Enheder), Opvaskemaskine (Enhed), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Golf, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Restaurant (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Lufthavn
Tullamarine - (50 miles - 80 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Mt Martha Valley Resort

Når du køber timeshare på ejendomme som Mt Martha Valley Resort, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Mt Martha Valley Resort før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Mt Martha Valley Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Mt Martha Valley Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Mt Martha Valley Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Mt Martha Valley Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Mt Martha Valley Resort kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.