Foto af MTC Platinum Club
Foto af MTC Platinum Club
Foto af MTC Platinum Club
Foto af MTC Platinum Club
Foto af MTC Platinum Club

Ring for mere information: 01787 881111

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje hos MTC Platinum Club


Fordelen ved MTC Platinum Club er, at ugerne leveres i en "flydende tilstand".

Ved køb af uger i MTC Platinum Club timeshare, får du ikke en fast uge på et bestemt feriested, men mulighed for at vælge, når du booker et feriested i den ene eller anden retning, samt de datoer du ønsker, der tilfredsstiller din feries forskellige ønsker fra år til år. Club "MTC Platinum" - Thai klub, hvis resorts er placeret i forskellige dele af landet (resortsområde, hovedstad, provinser). Medlemskab af klubben udstedes indtil 2069 i overensstemmelse med lovgivningen i Kongeriget Thailand.

Al udveksling mellem feriesteder i klubben er gratis. Ejere af klubben har en unik mulighed for at opdele deres hvileuge i 3 og 4 dage og få en pause to gange i stedet for én gang for et mindre tillæg på 50 Euro.

Da klubben er meget populær, og der er mange klubejere, er indtjekning på klubbens resorts fast (på lørdage), hvilket gør det muligt at samle resten for klubejere rundt om i verden.

Ugen i indeværende år kan kun bruges på basisresortet i det aktuelle år. I tilfælde af at du ikke planlægger at bruge ugen på baseresortet, kan du indbetale den i udvekslingsorganisationens bank, så du kan besøge hvor som helst i verden. For at gøre dette skal du kontakte serviceafdelingen og underrette den tilsynsførende leder om dit ønske om at indbetale en uge i en bestemt udvekslingsorganisation.

For at foretage en ombytning kan du enten kontakte serviceafdelingen for at søge efter centraler, eller direkte til udvekslingsorganisationen på telefon eller på hjemmesiden. Tjek venligst at administrationsgebyret for dine uger er betalt, dette er nødvendigt for at kunne booke ferie og depositumsuger.

Ejere af MTS Platinum Club får mulighed for at reservere ikke kun på klubbens hovedresorts i Pattaya, men også på klubbens partnerresorts i Phuket, Samui og Malaysia. Især Laguna Holiday Club Phuket, Replay Pool Villa, Replay Residence, Swiss-Garden Residences Kuala Lumpur. Resorts inkluderer:

Grand Tower Inn Rama VI, Bangkok
Se Talay Holiday Resort, Pattaya
Chateau Dale Resort, Pattaya
Legacy River Kwai Resort, Kanchanabury
Samt på partnernes resorts:
Laguna Holiday Club Phuket Resort (Phuket)
Replay Residence (Samui)
Oceans 13 @ Replay Pool Villa (Samui)
Swiss Garden Residence Kuala Limpur, (Malaysia)


Køb af MTC Platinum Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej MTC Platinum Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med MTC Platinum Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos MTC Platinum Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge MTC Platinum Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med MTC Platinum Club.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge MTC Platinum Club kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto, der administreres af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.