Foto af MTC Plus på Grand Tower Inn
Foto af MTC Plus på Grand Tower Inn
Foto af MTC Plus på Grand Tower Inn
Foto af MTC Plus på Grand Tower Inn
Foto af MTC Plus på Grand Tower Inn

Adresse: 402 Soi Rewadee, Rama Vi Road, Samsennai, Phayathai, Bangkok, 10400, Thailand
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.multipletravelclub.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på MTC Plus på Grand Tower Inn? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


MTC Plus på Grand Tower Inn timeshare er 24-etagers nyere urban ejendom, som er et fantastisk sted at udforske Bangkok, lokalt kendt som Krung Thep. Gå en beroligende session i jacuzzien og saunaen, eller hold et aktivt tempo i det fuldt udstyrede fitnesscenter. Hvis du foretrækker din fritid med udsigt, er der en elegant udendørs swimmingpool placeret på øverste etage. Solbade og nyd mad og forfriskninger, mens du nyder panoramaudsigten over Bangkok. Der findes en række smagfulde internationale retter i hotellets restaurant.

Bangkok er stadig en moderne by, samtidig med at den er forbløffende og herlig. Der er spektakulære paladser, blændende templer, The Grand Palace,Temple of Reclining Buddha-Wat Pho og Erawan Shrine. Også dig verdensberømte flydende marked og farverige Chinatown. Der er en spændende historie bag hvert af disse spændende steder. I nærheden findes endeløse restauranter, pubber, shows, caféer og shopping eller bare en kort taxa-tur væk.

MTC Plus på Grand Tower Inn faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (alle enheder), Køkken (nogle enheder, Ingen / delvis), Mikrobølgeovn (nogle enheder), Telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Konferencelokaler, Øvelsesudstyr, Gym, Vaskeri, Elevator, Restaurant, Sauna, Spa, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (99.0 miles), Bådsejlads, Fiskeri, Golf (3.0 miles), Supermarked, Liveunderholdning, Medicinsk udstyr, Dykning (99.0 miles), Indkøbsområde, Tennis (1.0 miles), Windsurfing (99.0 miles)
Lufthavn
Bangkok International - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
Lørdag - 16: 00

Køb MTC Plus på Grand Tower Inn timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej MTC Plus hos Grand Tower Inn, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med MTC Plus på Grand Tower Inn, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på MTC Plus på Grand Tower Inn

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge MTC Plus på Grand Tower Inn ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med MTC Plus på Grand Tower Inn.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af MTC Plus på Grand Tower Inn kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.