Foto af North Star Vacation Club
Foto af North Star Vacation Club
Foto af North Star Vacation Club
Foto af North Star Vacation Club
Foto af North Star Vacation Club

Adresse: 78 Weathervane Drive, Killington, VT, 5751, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.northstarinn.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på North Star Vacation Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på North Star Vacation Club til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

North Star Vacation Club Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Tæppe (Alle enheder), Opvaskemaskine (Nogle enheder), Køkken (Nogle enheder, Ingen / Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle enheder), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Pejs, Spillehal, Tøjvask, Elevator, Restaurant, Sauna, Snackbar, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (15.0 miles), Strand (7.0 miles), sejlsport (7.0 miles), Børnepasning (i nærheden), Konferencefaciliteter (2.0 miles), Langrend (i nærheden), Downhill Ski (3.0 miles), Fiskeri (1.0) miles), Golf (2.0 miles), Supermarked (i nærheden), Frisør (i nærheden), Health Club (1.0 miles), Ridning (7.0 miles), Lake (7.0 miles), Live underholdning (i nærheden), Medicinske faciliteter (15.0) miles), Shoppingområde (15.0 miles), Skiskole (2.0 miles), Vandski (7.0 miles), Windsurfing (7.0 miles),
Lufthavn
Burlington - (85 miles - 136 km)
Tjek ind / ud
(Uger) søndag

Nyd et hjemmefra-oplevelse på North Star Vacation Club

Når du køber timeshare til ejendomme som f.eks. North Star Vacation Club, er du garanteret en årlig væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej North Star Vacation Club, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med North Star Vacation Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på North Star Vacation Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge North Star Vacation Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med North Star Vacation Club.

Alle søger Sælge timeshare at bruge North Star Vacation Club kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.