Foto af Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort
Foto af Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort
Foto af Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort
Foto af Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort
Foto af Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort

Adresse: 190 Meadow St, South Lee, Massachusetts, MA 1260, USA
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: corporate.orangelake.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


timeshare med Oak 'n Spruce Resort i smukke Massachusetts, USA, er det perfekte sted, hvis du vil shoppe, vandre, besøge kunstmuseer og meget mere. Et charmerende sted at bo, det ligger uden for byens travle omgivelser af Berkshire-bjergene og frodige grønne omgivelser. Denne rustikke ejendom kan prale af rummelig indkvartering, der består af en-, to- og tre-værelseslejligheder, der passer til alle fra rejsende par til store familier, og alle har stadig deres privatliv. Dit køkken er fuldt udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, og udvalgte enheder inkluderer opvaskemaskine sammen med en vaskemaskine / tørretumbler for at gøre dit ophold endnu lettere.

I nærheden finder du mile efter mile af smukke skovstier i Appalachian Trail. Boston Symphony Orchestra udfører sommerkoncerter udendørs på Tanglewood, som er et besøg værd når som helst på året. I efteråret vil du være i stand til at observere de spektakulære skiftende farver på bladene i den tilstødende ti tusind acre statsskov, eller blot bo på stedet for minigolf, fitnesscenter, cocktail-lounge, minikino og meget mere. Rejse og fritid gruppe se timeshare på Oak 'n Spruce Resort så godt det er værd at se på.

Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Enhed), Opvaskemaskine (En Enhed), Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Træningsudstyr, Spillehal, Handicappet enhed, Health Club, Tøjvask, Live underholdning, Legeplads, Sauna, Snackbar, Swimmingpool (indendørs / udendørs), Boblebad / boblebad,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (1.0 miles), alpint skiløb (10.0 miles), fiskeri (5.0 miles), Golf (3.0 miles), købmandsforretning (4.0 miles), frisør (3.0 miles), ridning (10.0 miles), sø (5.0 miles) ), Medicinske faciliteter (15.0 miles), Restaurant (3.0 miles), Shoppingområde (3.0 miles), Skiskole (10.0 miles),
Lufthavn
Albany, NY - (50 miles - 80 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Købe Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort, før du køber

Selvfølgelig vil vi have dig til at være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Holiday Inn Club Vacations Oak N 'Spruce Resort kan være sikkert i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.