Billede af Oasis Holiday Club
Billede af Oasis Holiday Club
Billede af Oasis Holiday Club
Billede af Oasis Holiday Club
Billede af Oasis Holiday Club

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: oasis-holiday.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Oasis Holiday Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Medlemskabets varighed er indtil 2050 med mulighed for at forlænge til 2060. Byt medlemskab med Interval International. Trustee er LASC Corporate Service Ltd i Hong Kong. Sikkerhedskopieret med opgørelsen af ​​View Talay Holiday Resort i Thailand med Hutchinson Trustee. Det er et multi-destinationsmedlemskab med sit eget udvekslingssystem. De vigtigste feriesteder er i Thailand og i UAE.

http://oasis-holiday.com/curort https://www.oasisworlds.com/ru/world/all

Det alternative medlemskab betragtes som et sølvmedlemskab med 3% rabat på udflugter, 500 $ rabat på enhver opgradering af timeshare-køb, 5 ferieuger for venner, mulighed for at bytte til 500 resorts over hele verden gennem Oasis Exchange.

Årligt medlemskab er Guld med 5% rabat på udflugter, 1000 $ rabat på enhver opgradering af timeshare-køb, mulighed for at dele ugen op i 3+4 dage, mulighed for at bytte til 1000 resorts over hele verden gennem Oasis Exchange.

To ugers ejerskab er Platinum, 7 % rabat på udflugter, 5 % rabat på ferieopgraderinger, 5 % rabat på SPA på en række resorts, gratis babysitter, 1000 $ rabat på enhver opgradering af timesharekøb, 10 ferieuger for venner , mulighed for at udveksle til 2500 resorts over hele verden gennem Oasis Exchange.

Køb af Oasis Holiday Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Oasis Holiday Club før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Oasis Holiday Club, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Oasis Holiday Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Oasis Holiday Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Oasis Holiday Club.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Oasis Holiday Club kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.