Foto af Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Foto af Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Foto af Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Foto af Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club
Foto af Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club

Adresse: Oasis Lanz Club, Av. Del Jablillo, 35508 Costa Teguise, Las Palmas, Lanzarote, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.grandholidaysclub.com/oasis-lanz-en/

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Fundet i centrum af Costa Teguise på Lanzarotes østkyst, timeshare på Oasis Lanz Club ligger kun få miles fra Arrecife, som tilbyder besøgende traditionel underholdning og attraktioner sammen med en bred vifte af vandsport, golfbaner, butikker og restauranter i nærheden.

Gæster kl Oasis Lanz Club finder lejlighederne omgivet af skønne velholdte haver med sandstrande kun få meter væk og i gåafstand til en række restauranter og butikker. Gæster her vil opdage, at resortet har nogle vidunderlige faciliteter på tilbud, herunder to swimmingpools - den ene en opvarmet pool - og to børnebassiner, tennisbane, sauna, massageservice og dampbad. Der er også en restaurant på stedet med bar, der tilbyder regelmæssig underholdning om aftenen, privat parkering og biludlejning.

Komplekset består af godt 130 lejligheder, som består af et- og toværelses lejligheder. Faciliteterne inkluderer et opholdsområde med sovesofa, satellit-tv og telefon, badeværelse, veludstyret køkken med mikroovn, kedel, kaffemaskine, køleskab, brødrister og strygejern og privat balkon eller terrasse.

Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club Facilities

Enhedsfaciliteter
Madlavning
Resort faciliteter
Bar / Cocktail Lounge, Biludlejning, Underholdning - Live, Fitnessrum - Udstyret, Vaskeri Faciliteter, Restaurant, Sauna eller Dampbad, Swimmingpool - Udendørs, Tennis
Nærliggende faciliteter
Strand, Båd Marina / Lancering, Fitnessrum, Udstyret, Fiskeri, Golf, Supermarked / Supermarked, Legeplads, Restaurant, Dykning
Lufthavn
Arrecife / ACE8 Miles / 13 KM
Tjek ind / ud
Torsdag, lørdag

Køb af Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club, før du køber

Vi vil naturligvis gerne have, at du bliver helt henrykt over dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge feriestedet og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club hos Oasis Lanz Club

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit -tv på topkanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Oasis Lanz Club og Grand Holidays Club på Oasis Lanz Club kan være sikre i den viden, at de er i sikre hænder med penge indsat på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.