Billede af Ona Aucanada
Billede af Ona Aucanada
Billede af Ona Aucanada
Billede af Ona Aucanada
Billede af Ona Aucanada

Adresse: Calle Des Mirador S / N, Puerto de Alcudia, Alcudia, Mallorca-Balearerne, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.onagrup.net

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Aucanada Club


Beliggende på en bakketop med udsigt over Port Alcudia, tager Ona Aucanada den rolige charme og karakter af Alcudia, Spanien. Uden tvivl er dette middelhavs-stil tilbagetog alle muligheder for en mindeværdig ferie. Kun syv minutter fra stranden er denne indkvartering omgivet af de største attraktioner i området, såsom golfbaner, vandland, cykelturisme, vandreture, kyst krydstogter og undervands sports muligheder. Populære turiststeder som Albufera Natural Park, Iberiske Halvø Lake, gamle Alcudia by og den romerske by Polentia er også inden for rækkevidde.

Inde i Ona Aucanada, de tooghalvfems timeshare Lejligheder og elleve villaer undlader aldrig at give komfort. Hver har aircondition og varme, satellit-tv, fuldt udstyret køkken, spisestue og stue, Hi-Fi system, badeværelse og bruser, vaskemaskine og lille balkon. I mellemtiden er skønhedsbehandlinger og terapeutiske massage med hydroterapi en must-oplevelse på Aucanada Spa. Det internationale køkken serveret på Mediterraneo restaurant bør heller ikke gå glip af. Andre faciliteter på hotellet inkluderer en terrasse bar, tre svømmebassiner med vandfald eller havudsigt, Wi-Fi adgang, fitnesscenter, bar, have og gratis parkering. For en dejlig ferie, Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere foreslår et ophold på denne dejlige udvej.

Ona Aucanada Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Enhed), Pejs - Enhed (Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / tørretumbler
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Supermarked, Snackbar, Squash, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (53.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (Nærliggende), Sø (1.0 miles), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Palma de Mallorca - (40 miles - 64 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Ona Aucanada timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ona Aucanada, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ona Aucanada, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ona Aucanada

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Ona Aucanada ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Ona Aucanada.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Ona Aucanada kan være sikker i viden om at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.