Billede af Ona Cala Pi Club
Billede af Ona Cala Pi Club
Billede af Ona Cala Pi Club
Billede af Ona Cala Pi Club
Billede af Ona Cala Pi Club

Adresse: Urbanizacion Torre Cala Pi, Solar 7, Llucmajor, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: onahotels.com/apart-hotel-cala-pi-mallorca.html

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Ona Cala Pi Club


Ona Cala Pi Club ved Onagrup Vacations anerkender vigtigheden af ​​familiesammenkomst. Livet kan blive forfærdeligt optaget, så denne fantastiske indkvartering i Mallorca, Spanien sikrer, at du får det bedst mulige timeshare ferie i de specielle øjeblikke hvor du alle endelig kan flygte.

S-formet kompleks har direkte adgang til stranden, hvilket giver dig masser af tid til at slappe af og genskabe din mening. Plus, udendørs swimmingpools på stedet hjælper dig med at forbedre din solbrændthed. Der er også et varmt karbad, motionscenter, aftenunderholdning og Kid's Club til din fritid. I mellemtiden er familiens måltider masser og lækre i grillrestauranten eller i terrassen med cafeteria. I løbet af sommeren, Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere foreslår du prøve de lækre buffet og poolside drikkevarer.

De næsten hundrede og tyve rummelige lejligheder sigter mod at tilfredsstille og tilgodese alle behov i din brød. Hyggeligt med lyse og landlige indretninger, hver komfort med privat balkon, stue og spisestue, aircondition, satellit-tv og cd-afspiller, komplet køkken og badekar. Havet og fyrretræsudsigterne sørger endvidere for ro og sans for sanserne. Derudover giver Ona Cala Pi Club adgang til interessante steder og attraktioner i nærheden. Palma Lufthavn ligger 30 minutters kørsel derfra, mens Palma centrum nås på 40 km.

Ona Cala Pi Club faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Telefon (Alle Enheder), Vaskemaskine / Tørretumbler (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Strand, Børnebassin, Træningsudstyr, Spillehal, Supermarked, Liveunderholdning, Legepladsområde, Restaurant, Snackbar, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Casino (37.0 miles), Golf (12.0 miles), Medicinsk faciliteter (12.0 miles), Dykning (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (16.0 miles),
Lufthavn
Palma de Mallorca - (15 miles - 24 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Ona Cala Pi Club timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ona Cala Pi Club før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ona Cala Pi Club, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ona Cala Pi Club

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ona Cala Pi Club ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Ona Cala Pi Club.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Ona Cala Pi Club kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.