Billede af Ona Campanario
Billede af Ona Campanario
Billede af Ona Campanario
Billede af Ona Campanario
Billede af Ona Campanario

Adresse: Urbanizacion Sitio de Calahonda, Avenida de Espana
29650 Mijas-Costa
Malaga, SPANIEN
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Ona Campanario? Ring vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ophold på Ona Campanario i Malaga, Spanien er ligesom at være hjemme - kun bedre. De otteogtredive lejligheder, der er udarbejdet af Onagrup Vacations, er hyggelige og varme, men er udstyret med bekvemmeligheder, som gør det let at slippe væk hver eneste bekymring.

Ona Campanario Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Medicinsk faciliteter, Svømmebassin,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (3.0 miles), Casino (12.0 miles), Fiskeri (3.0 miles), Golf (3.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Vaskeri , Live Entertainment (Nærliggende), Legepladsområde (Nærliggende), Dykning (3.0 miles), Indkøbsområde (Nærliggende), Tennis (2.0 miles), Vandski (3.0 miles), Windsurfing (3.0 miles)
Lufthavn
Malaga - (24 miles - 38 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Ona Campanario timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ona Campanario, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ona Campanario, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ona Campanario

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Ona Campanario ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Ona Campanario.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Ona Campanario kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.