Billede af Ona Village Cala DOr
Billede af Ona Village Cala DOr
Billede af Ona Village Cala DOr
Billede af Ona Village Cala DOr
Billede af Ona Village Cala DOr

Adresse: Ona Village Cala D'Or, Calle Voltor Esquina Calle La Bassa, 07660 Santanyí, Illes Balears, Spanien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.onahotels.com/es/apartahotel-village-cala-dor-mallorca/

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Ona Village Cala D'OrAdvarsel: Udefineret variabel $inventory_description in D:\Inetpub\vhosts\travelandleisure.co.uk\httpdocs\wp-content\themes\responsive-childtheme-pro-child-theme\single-resort.php på linje 294

Ona Village Cala D'or er stedet at gå, hvis du elsker at bruge tid sammen med dine kære i en smuk indstilling med masser at se og gøre for alle aldre. Mallorca viser intet tegn på at bremse som et vidunderligt turistmål Et sted at gå til hele familien for at finde nydelse og spændende aktiviteter. Spanien har et ry som sjovt og familievenligt, og dette omdømme er velfortjent og opbygget efter årtier af briterne, der besøger og bliver forelsket i landet.

A timeshare På Ona Village Cala D'or vil stå dig i god stand, da udvej er godt placeret til at nyde alt, hvad regionen har at byde på. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere også grundigt værdsætter poolen, en fantastisk måde at køle ned fra varmen dagen efter udforskning. Med et venligt personale og en familieatmosfære er det nemt at se, hvorfor folk kommer tilbage igen og igen for at blive. Udsigten fra hver af balkoner er en indbydende vista, der holder din opmærksomhed fast på ferien. Tæt på golfbaner og marinaen tilbyder dette feriested en nem måde at få adgang til dine yndlingsaktiviteter i Spanien. Du vil aldrig vil forlade.

Ona Village Cala DOr Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Alle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle enheder), Telefon (Alle enheder), Vaskemaskine / tørretumbler (Alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Handicappede enhed, Liveunderholdning, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Strand (Nærliggende), Sejlsport (Nærliggende), Casino (53.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Ridning (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Dykning (1.0 miles ), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Wind Surfing (1.0 miles),
Lufthavn
Palma de Mallorca - (37 miles - 59 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Ona Village Cala DOr timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Ona Village Cala DOr, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Ona Village Cala DOr, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Ona Village Cala DOr

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Ona Village Cala DOr ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Ona Village Cala DOr.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Ona Village Cala DOr kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.