Billede af Peninsula Bay Resort
Billede af Peninsula Bay Resort
Billede af Peninsula Bay Resort
Billede af Peninsula Bay Resort
Billede af Peninsula Bay Resort

Adresse: Jalan Telaga Waja, Banjar Tengkulung, 80363 Nusa Dua, Bali, Indonesien
Ring for mere information: 01787 881111

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Peninsula Bay Resort? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


På Peninsula Bay Resort er luften sødt tungt med løftet om en fantastisk ferie i det tropiske Bali, Indonesien. Beliggende på stranden, forkæler denne indkvartering dig med endeløs traditionel balinesisk massage og fem udendørs pools, der glød som enorme safirer omkring feriestedet. Derudover tilbyder to restauranter topkvalitet, mens en sportsbar lækker med et omfattende udvalg af cocktails og drinks. Andre faciliteter til at servicere dig på stedet omfatter fitness- og businesscentre, lufthavnstransport og 24-timers reception.

timeshare Ejere får også det bedste i indkvartering i alle de treoghalvfems moderne og luksuriøse lejligheder på Peninsula Bay Resort. Hver giver førsteklasses komfort og ro, med sensationelle udsigt over bugten, der er tilgængelige fra den private gårdhave. Faciliteter fælles for alle enheder er aircondition og loft ventilator, fuldt udstyret køkken og spisestue sæt, opholdsområde, LCD-tv med kabelkanaler, Wi-Fi og rummeligt badeværelse med badekar og bruser. Opgraderede værelser tilføjer yderligere designer køkkener, private pools og jacuzzi. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere finder placeringen af ​​den udvej bekvemme også, da det er tæt på populære attraktioner såsom Nusa Dua Beach, Turtle Island, Bali Nusa Dua og Bali International Convention Centers og Pasifika Museum.

Peninsula Bay Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition
Resort faciliteter
Børnepasning, Bar / Cocktail Lounge, Strand, Købmand / Nærbutik, Vaskeri, Legeplads, Restaurant, Swimmingpool - Udendørs, Whirlpool Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Biludlejning, Day Spa, Underholdning - Live, Fiskeri, Scuba Dykning
Lufthavn
Denpasar Bali / DPS 8 Miles / 13 KM
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Peninsula Bay Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Peninsula Bay Resort før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Peninsula Bay Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Peninsula Bay Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Peninsula Bay Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Peninsula Bay Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Peninsula Bay Resort kan være sikkert med den viden om, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.