Foto af Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto af Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto af Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto af Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Foto af Pestana Alvor Praia Luxury Collection

Adresse: Pestana Alvor Praia, Praia dos Tres Irmaos, 8501-904, Portimao, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestanavacationclub.com/index.php/en/alg-resorts-en/luxury-collection-algarve-en

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Pestana Alvor Praia Luxury Collection? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Pestana Luxury Collection er et udvalg af studie, et soveværelse og to soveværelser timeshare lejligheder. Disse tilbyder en unik oplevelse til medlemmer af højeste kvalitet. Ejere kan flygte til deres eget private tilflugtssted og tilbyde maksimal komfort og nydelse. Medlemmer vil blive budt velkommen med en venlig, personlig service, hvor alle dine behov vil blive tilgodeset.

Beliggende på Pestana Alvor Praia Hotels grund, er Alvor Luxury Collection-lejlighederne beliggende lige ved den storslåede Tres Irmaos-strand, hvilket giver nem adgang til strandrestauranter og gyldent sand. Faciliteterne omfatter indendørs pool, udendørs pool, helseklub, fitnesscenter, tyrkisk bad, sauna, frisørsalon, wellnesscenter med behandlingsrum og to restauranter og barer. Pestana Alto Golf er 1 km væk for golfentusiaster og et tenniscenter med 2 alle slags tennisbaner og 7 grusbaner.

Havelejlighederne er også en del af Alvor Praia Luxury Collection og har samme standarder, men ligger i den anden ende af hotellet (på højre side af hotellet, hvis du vender ud mod havet) med en fantastisk havudsigt og med udsigt over et smukt haveområde.

Køb af Pestana Alvor Praia Luxury Collection timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Alvor Praia Luxury Collection før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Pestana Alvor Praia Luxury Collection, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Pestana Alvor Praia Luxury Collection

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Pestana Alvor Praia Luxury Collection ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Pestana Alvor Praia Luxury Collection.

Alle søger Sælge timeshare ved at bruge Pestana Alvor Praia Luxury Collection kan du være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.