Billede af Pestana Carlton Tower Suites
Billede af Pestana Carlton Tower Suites
Billede af Pestana Carlton Tower Suites
Billede af Pestana Carlton Tower Suites
Billede af Pestana Carlton Tower Suites

Adresse: Pestana Carlton Madeira Hotel, Largo Antonio Nobre, No1 9004-531, Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestana.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Pestana Carlton Tower Suites? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Pestana Carlton Tower Suites ligger i Funchal i en rolig beliggenhed på Madeiras sydkyst, nær byen og marinaen. Der er næsten tre hundrede lejligheder i dette afslappende feriested, hvoraf nogle er suiter, alle møbleret med faciliteter, herunder fladskærms-tv, aircondition, køkken og køleskab. Der er en balkon, der tilbyder udsigt over bjerget, haven, swimmingpoolen eller havet og en fremragende daglig stuepige, der holder værelserne godt præsenteret.

Denne timeshare udvej tilbyder barer og førsteklasses restauranter med fantastisk udsigt og fremragende mad og service til at matche. Der er tre svømmebassiner, både indendørs og udendørs, en jacuzzi og tyrkisk bad. Der er også en smukt vedligeholdt have. Personalet på Pestana Carlton Tower Suites er venligt, høfligt og hjælpsomt og tilbyder et højt niveau af personlig service, hvilket gør dit ophold endnu mere behageligt.

Rejse og fritid gruppe timeshare mæglere er glade for at kunne tilbyde timeshare af denne standard fra Pestana Group i håb om at det vil tilbyde dig og din familie mange års fremragende indkvartering. Med fantastiske strande, bjergvandringer rundt om vulkanområdet Madeira, kunne du ikke være bedre placeret til at nyde din ferie.

Pestana Carlton Tower Suites faciliteter

Enhedsfaciliteter
Air Conditioning (Alle Enheder), Tæppe (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Delvis), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Træningsudstyr, Fiskeri, Frisør, Gym, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Svømmebassin, Tennis, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Casino (Nærliggende), Golf (4.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk faciliteter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Vandski (Nærliggende), Windsurfing
Lufthavn
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
(Uger) mandag

Køb Pestana Carlton Tower Suites timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Carlton Tower Suites, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Carlton Tower Suites, hvorfor ikke prøve at leje det første? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Carlton Tower Suites

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Pestana Carlton Tower Suites ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Pestana Carlton Tower Suites.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Pestana Carlton Tower Suites kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.