Billede af Pestana Palms
Billede af Pestana Palms
Billede af Pestana Palms
Billede af Pestana Palms
Billede af Pestana Palms

Adresse: Pestana Palms Ocean Aparthotel, Rua do Gorgulho, nr. 15-17, 9000-107 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestana.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Pestana Palms


Beliggende langs Madeira kysten er hvor du vil finde Pestana Palms, en virkelig unik og miljøvenlig timeshare resort, der Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere er stolte af at tilbyde til videresalg. Dens cylindriske "Tower" -lejlighed blev designet med uforstyrret udsigt i tankerne, og fra de imponerende morgen solopgange over bakkerne i hovedstaden Funchal til de spektakulære aften solnedgange, der gnister over havets bølger, skuffer det ikke. For dem, der ønsker en ferie langt fra madding crowd, tilbyder feriestedet uovertruffen fred og ro, især inden for de smukt bevarede haver med udsigt over havet.

Faciliteterne inkluderer gratis trådløs internetadgang på fællesområderne, fuld aircondition, daglig rengøring, gratis underjordisk parkering for at holde bilerne kølige om dagen og gratis morgenbuffet. Dette serveres indenfor tårnetrestauranten og på balkonen, hvor du, hvis du er heldig, og havet er roligt, kan du endda få øje på nogle delfiner, mens du spiser. Desuden dette timeshare Udvej er ikke kun et vidunderligt feriemål, men også en god base for at udforske resten af ​​øen. Ved at vælge Pestana Palms bliver du ikke skuffet.

Pestana Palms faciliteter

Enhedsfaciliteter
Tæppe (nogle enheder), køkken (alle enheder, delvist), mikrobølgeovn (alle enheder), telefon (alle enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Spillehal, Fitnessrum, Vaskeri, Elevator, Liveunderholdning, Restaurant, Sauna, Snackbar, Svømmebassin, Spabad / Spabad,
Nærliggende faciliteter
Casino (2.0 miles), Fiskeri (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Udstyr (Nærliggende), Scuba Dykning (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende), Vandski (1.0 miles ), Wind Surfing (1.0 miles),
Lufthavn
Madeira (22kms)
Tjek ind / ud
(Uger) mandag

Køb Pestana Palms timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Palms før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Palms, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Palms

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Pestana Palms ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pestana Palms.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Pestana Palms kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.