Billede af Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Billede af Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Billede af Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Billede af Pestana Promenade Hotel Ocean Resort
Billede af Pestana Promenade Hotel Ocean Resort

Adresse: Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, Rua Simplício dos Passos, 31 Funchal, 9004-576 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestanavacationclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort


Pestana Promenade Hotel Ocean Resort er fundet på øen Madeira og har et af de største poolkomplekser på øen, og med 1,100 kvadratmeter indendørs og udendørs svømmebassiner er det nemt at se hvorfor. Svømning områder på feriestedet omfatter en infinity pool, skødet pool og en tropisk lagune. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere ved, at du finder en god række ting at lave i nærheden, såsom at besøge en af ​​de lokale restauranter, tage lokale ture eller få mest muligt ud af stranden.

Beliggende i Funchal, Portugal, er dette RCI Gold Crown Resort en oceanfront ejendom med et brasiliansk design og store opholdsrum. Fundet foran promenaden strækker sig fra Lido Praia Formoso Beach, vil gæsterne finde de fleste af værelserne med havudsigt. Faciliteterne på feriestedet omfatter de forskellige poolområder, fitnesscenter og fitnesscenter, spabad, spa-restaurant og bar.

timeshare Videresalg på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort kommer i en række studio-, 1- og 2-værelses enheder. Studio-enheder kan privat sove to personer, mens en-og to-værelses enheder kan privat sove mellem fire og seks personer. Lejlighederne er veludstyrede og indrettede til en høj standard.

Køb Pestana Promenade Hotel Ocean Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Promenade Hotel Ocean Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Promenade Hotel Ocean Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Pestana Promenade Hotel Ocean Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pestana Promenade Hotel Ocean Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Pestana Promenade Hotel Ocean Resort kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.