Billede af Pestana Village
Billede af Pestana Village
Billede af Pestana Village
Billede af Pestana Village
Billede af Pestana Village

Adresse: Pestana Village, Estrada Monumental 194, Sao Martinho, 9000-098 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pestanavacationclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og udlejning på Pestana Village


Pestana Village kan findes i en fantastisk beliggenhed med nem adgang til byen Funchal, Portugal. Gæsterne finder en række fantastiske restauranter i nærheden samt en række aktiviteter for at nyde whist på ferie, såsom at besøge præsidentpaladset og CR7-museet dedikeret til Cristiano Ronaldo.

Dem søger timeshare Her finder du feriestedet beliggende på 5 hektar anlagte haver. Feriestedet er indrettet i traditionel Madeiransk stil med det formål at bevare områdets historiske arv. Hotellets haver giver mulighed for stor afslapning plus udvej tilbyder en vidunderlig række faciliteter på en firestjernet standard, herunder en indendørs og udendørs pool, restaurant på stedet, bar ved poolen og indendørs lounge. Gæsterne kan også nyde faciliteterne i det tilstødende resort Pestana Miramar.

Indkvartering findes i en række studiolejligheder, en- og toværelseslejligheder med plads til seks personer. Alle enheder har balkon med udsigt ud til haven eller poolen. Mange toiletartikler er til rådighed, og at enhederne regelmæssigt vedligeholdes af husholdning. Rejse og fritid gruppe Timeshare mæglere tror Pestana Village gør for en god ferie investering.

Pestana Village faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Delvis / Fuld), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder)
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Spillelokale, Gym, Vaskeri, Liveunderholdning, Restaurant, Snackbar, Swimmingpool, Spabad / Spabad
Nærliggende faciliteter
Casino (Nærliggende), Fiskeri (Nærliggende), Golf (5.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Medicinsk Faciliteter (Nærliggende), Squash (Nærliggende), Tennis (Nærliggende)
Lufthavn
Funchal / Santa Catarina - (12 miles - 19 km)
Tjek ind / ud
(Uger) torsdag, mandag

Køb Pestana Village timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pestana Village, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pestana Village, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pestana Village

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Pestana Village. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pestana Village.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Pestana Village kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.