Billede af Pine Lake Resort
Billede af Pine Lake Resort
Billede af Pine Lake Resort
Billede af Pine Lake Resort
Billede af Pine Lake Resort

Adresse: Pine Lake Resort Hotel, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, England
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.diamondresorts.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Pine Lake Resort


Sink ind i landet lyksalighed med timeshare På Pine Lake Resort i Lancashire, England. Beliggende tæt ved Lake District fejende naturlige skønhed er alt, hvad der kræves, et skridt udenfor din smukke skandinaviske stil lodge for at nyde den betagende udsigt over vandet. Nyd en dag på søen ved at tilbringe timer med at fiske i fred og ro eller drage fordel af vandsportsfaciliteterne, herunder vandski, kano og sejlads. Hvis vejret vender sig, gå til indendørs pool med spa og jacuzzi faciliteter for at blive varm og afslappet uden at skulle forlade udvej. Med hyggelige overnatningsmuligheder og alt hvad du behøver for at sammenbringe en romantisk eller familie middag, vil du nydt godt af aftenenes spisestue, hvor du kan forkæle dig selv med et al fresco-måltid på dit dæk, hvor nogle af de lokale (for det meste svaner og ænder!) Vil deltage du.

Mindeværdige lokale dage ud er alle en del af oplevelsen på feriestedet, med sin ideelle 'base of operations' placering. Kør op ad vejen til Lake District National Park eller Yorkshire Dales for uovertruffen visninger, eller til Morecambe for ubesværede strandpromenader. Med timeshare På Pine Lake Resort, Rejse og fritid gruppe Tro at alt er muligt.

Pine Lake Resort faciliteter

Enhedsfaciliteter
Telefon (Alle enheder) Køkken (Alle enheder, Delvis / Fuld) Tæppe (Alle enheder) Vaskemaskine / tørretumbler (nogle enheder) Opvaskemaskine (nogle enheder) Mikrobølgeovn (nogle enheder)
Resort faciliteter
Vandski Søbåd Fiskeri Pool (indendørs) Træningsudstyr Sauna Spabad / boblebad Legeplads Live underholdning Handicapvenlig Tøjvask Restaurant Snackbar
Nærliggende faciliteter
Strand (12.0 km) Golf (3.0 km) Ridning (2.0 km) Medicinsk facilitet (1.0 km)
Lufthavn
Manchester - 75.0 miles / 120.0 km
Tjek ind / ud
lørdag

Køb Pine Lake Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Pine Lake Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Pine Lake Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Pine Lake Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Pine Lake Resort. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Pine Lake Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved brug af Pine Lake Resort kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.