Billede af Predator Ridge - Falcon Point Villas
Billede af Predator Ridge - Falcon Point Villas
Billede af Predator Ridge - Falcon Point Villas
Billede af Predator Ridge - Falcon Point Villas
Billede af Predator Ridge - Falcon Point Villas

Adresse: 301 Village Center Place, Vernon, British Columbia, V1H 1T2, Canada
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.predatorridge.com

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Predator Ridge - Falcon Point Cottages? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Predator Ridge - Falcon Point Villas til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Predator Ridge - Falcon Point Villas Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition, Køkkenfaciliteter, DVD eller VCR, Pejs
Resort faciliteter
Børnepasning Henvisning, Bar / Cocktail Lounge, Klubhus, Fitnessrum - Udstyret, Golf, Vaskeri Faciliteter, Legeplads, Restaurant, Sauna eller Dampbad, Swimmingpool - Indendørs, Swimmingpool - Udendørs, Tennis, Spabad Spa eller Hot Tub
Nærliggende faciliteter
Strand, Båd Marina / Lancering, Biludlejning, Kasino Spil, Dag Spa, Underholdning - Live, Fiskeri, Supermarked / Supermarked, Ridning, Sø, Racquetball, Vandski
Lufthavn
Kelowna / YLW 25 Miles / 40 KM
Tjek ind / ud
Fredag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Predator Ridge - Falcon Point Villas

Når du køber timeshare på ejendomme som Predator Ridge - Falcon Point Villas, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Predator Ridge - Falcon Point Villas, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Predator Ridge - Falcon Point Villas, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Predator Ridge - Falcon Point Villas

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Predator Ridge - Falcon Point Villas ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Predator Ridge - Falcon Point Villas.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Predator Ridge - Falcon Point Villas kan være sikre i, at de er i sikre hænder med penge deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.