Billede af Real Club Resorts
Billede af Real Club Resorts
Billede af Real Club Resorts
Billede af Real Club Resorts
Billede af Real Club Resorts

Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.realclubresorts.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Real Club Resorts? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Rigtig klub er den nye nemme måde at drage fordel af fremragende priser på Real Resorts. Rejs til et hvilket som helst af hotellerne i kæden, når som helst på året, i ethvert rum med fortrinsbehandling. Der er ikke noget bedre tidspunkt end nu at drage fordel af et medlem af Real Club.De tilbyder et dynamisk og tilgængeligt alt inklusive koncept, den bedste mad og drikke, den smukkeste timeshare resorts og de fineste faciliteter i de største destinationer i den mexicanske Caribien.

Real Club tilbyder dig de bedste placeringer i Cancun og Riviera Maya, de mest utrolige faciliteter og vores berømte altomfattende service. Deres gæster nyder de fineste mad og drikkevarer og den mest luksuriøse indkvartering. Med dit Real Club-medlemskab har du adgang til de samme smagfulde og rummelige suiter, spektakulære børneklub, rolige spa med havudsigt, gourmetrestauranter, elegante lounger, festlige barer og upåklagelig poolområder som vores hotelgæster; dog giver dit Real Club-medlemskab dig adgang til så meget mere! Dit Real Club-medlemskab maksimerer din ferieoplevelse. Ikke kun vil du nyde de samme utrolige faciliteter og fantastiske altomfattende service som deres hotelgæster, men du vil også modtage eksklusive VIP-frynsegoder. Du får større fleksibilitet til at rejse verden over med deres internationale netværk af førsteklasses hoteller, mens du får præferencebehandling og fantastiske rabatter.

Når det kommer til stil, bekvemmelighed og luksus ser du ikke længere ud, vi vil gøre din drømmeferie til virkelighed. Deres venlige og opmærksomme personale vil gå ud af deres måde, ikke kun for at forkæle dig med vores overlegne service, men også for at gøre dit ophold hos os mindeværdigt. Tilbring dine dage med at slappe af ved poolområderne, spise i en af ​​vores særprægede restauranter, deltage i vandsport ved poolen eller ved havet, slappe af i din smagfulde suite, se på den utrolige naturlige skønhed ved havet fra en af ​​de mange terrasser, eller udforsk Yucatan-halvøen ved hjælp af deres erfarne concierge-personale.

Købe Real Club Resorts timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Real Club Resorts før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Real Club Resorts, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Real Club Resorts

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med salg af Real Club Resorts ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Real Club Resorts.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Real Club Resorts kan det være sikkert, at de er i sikre hænder med penge indbetalt på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.