Billede af Residence Emeraude
Billede af Residence Emeraude
Billede af Residence Emeraude
Billede af Residence Emeraude
Billede af Residence Emeraude

Adresse: Belle Plagne, Aime, 73210, Frankrig
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.pierreetvacances.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Residence Emeraude? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Residence Emeraude i Belle Plagne, Frankrig er en timeshare ejerskab beliggende 2,050 m oppe i Savoie-regionen, i hjertet af Espace Paradiski skiområde. Det er et fodgængerresort, som kombinerer bjerggræsgange og skove med dets varme og familievenlige miljø.

Lejlighederne har alle balkon eller terrasse (undtagen studiolejligheder) og er store med Savoy-stil træ og sten og lauze fliser arkitektur. De ligger også 50 m fra butikkerne og kun 100 m fra skilifterne, der fører dig til de 425 km med alpine skiløjper og tæt på La Vanoise National Park.

Dette er et livligt, familievenligt sportssted og et ideelt udgangspunkt for at besøge gletsjeren. Kontakt Rejse og fritid gruppe i dag for at tale med os om dette feriested!

Køb af Residence Emeraude timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residence Emeraude før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Residence Emeraude, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Residence Emeraude

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Residence Emeraude ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Residence Emeraude.

Alle søger Sælge timeshare Brug af Residence Emeraude kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.