Billede af Residenza Chrysalis Bay
Billede af Residenza Chrysalis Bay
Billede af Residenza Chrysalis Bay
Billede af Residenza Chrysalis Bay
Billede af Residenza Chrysalis Bay

Adresse: Localita Piccolo Pevero, Arzachena, (SS), ITALIEN
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.chrysalisbay.it

Interesseret i ejendomme til salg og leje på Residenza Chrysalis Bay? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Sardinien er en godbid for alle sanser. Italien er kendt for sin utrolige mad, hvor der tilbydes alt fra friske pizzaer til gnocchi til minestrone, men Sardinien har sine egne delikatesser, som er værd at besøge for. Øen er kendt for sine tilbud fra havet, hvor frisk delikat fisk og andre skaldyr tilberedes skånsomt for at få mest muligt ud af hver smag. EN timeshare på Sardinien er en fantastisk mulighed for madelskeren, der ønsker at fortsætte med at opdage fantastiske nye retter i de kommende år.

Temperaturerne er gunstige hele året rundt, og med indbydende strande at dase på og blide bakker at gå over, er det et vidunderligt sted at besøge i hver sæson. Rejse og fritid gruppe timeshare-mæglere elsker forskellene mellem vinter og sommer, ændringen i luftens kvalitet såvel som lyset. Residenza Chrysalis Bay ligger lige ved siden af ​​stranden med en fantastisk udsigt og med balkoner at sidde på, når du har en velsmagende drink i hånden og ønsker at se verden gå forbi.

For skønhed året rundt, endeløse stier til at udforske og krystalklart vand og mad, der pirrer smagsløgene, er Residenza Chrysalis Bay en vidunderlig ferieinvestering, en fantastisk måde at tilbringe hver eneste ferie.

Residenza Chrysalis Bay faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (nogle enheder), Køkken (Alle enheder, Delvis), Telefon (Alle enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, Spillelokale, Købmand, Tøjvask, Restaurant, Snackbar,
Nærliggende faciliteter
Biludlejning (1.0 miles), strand (i nærheden), sejlads (1.0 miles), træningsudstyr (1.0 miles), golf (4.0 miles), live underholdning (1.0 miles), medicinske faciliteter (1.0 miles), squash (1.0 miles) , Tennis (1.0 miles), Windsurfing (i nærheden),
Lufthavn
Olbia - (19 miles - 30 km)
Tjek ind / ud
lørdag

Køber Residenza Chrysalis Bay timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Residenza Chrysalis Bay før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Residenza Chrysalis Bay, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Residenza Chrysalis Bay

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Residenza Chrysalis Bay ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Residenza Chrysalis Bay.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Residenza Chrysalis Bay kan være sikker på, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.