Billede af Resort Club Mykonos
Billede af Resort Club Mykonos
Billede af Resort Club Mykonos
Billede af Resort Club Mykonos
Billede af Resort Club Mykonos

Adresse: Avenida Borgono Numero 16180, Renaca, CHILE
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Resort Club Mykonos? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Resort Club Mykonos til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Resort Club Mykonos Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Køkken (Alle Enheder, Minikøkken), Mikrobølgeovn (Alle Enheder), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Biludlejning, Børnebassin, Konferencefaciliteter, Træningsudstyr, Fiskeri, Spillehal, Vaskeri (Udstyr til rådighed), Elevator, Legeplads Område, Restaurant, Sauna (Udstyr til rådighed), Snackbar, Spa (Udstyr til rådighed), Svømmebassin , Whirlpool / Hot Tub,
Nærliggende faciliteter
Beach (Nærliggende), Casino (3.0 miles), Supermarked (Nærliggende), Frisør (Nærliggende), Medicinsk Udrustning (Nærliggende), Indkøbsområde (Nærliggende)
Lufthavn
Santiago International - (68 miles - 109 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Resort Club Mykonos

Når du køber timeshare på ejendomme som Resort Club Mykonos, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik, fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Resort Club Mykonos, inden du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Resort Club Mykonos, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Resort Club Mykonos

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Resort Club Mykonos ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Resort Club Mykonos.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Resort Club Mykonos kan være sikker i, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.