Billede af Resort Playa Paraiso
Billede af Resort Playa Paraiso
Billede af Resort Playa Paraiso
Billede af Resort Playa Paraiso
Billede af Resort Playa Paraiso

Adresse: Avenida Borgono Numero 23032, Playa Amarilla
Con-Con, CHILE
Ring for mere information: 01787 881111

Interesseret i ejendomme til salg og udlejning på Resort Playa Paraiso? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Hos Travel & Leisure Group har vi muligvis den største beholdning af ejerskab til rådighed på Resort Playa Paraiso til konkurrencedygtige priser. De fleste sælgere er åbne for tilbud. Vi har mange flere uger på lager og har adgang til tusindvis af uger fra andre virksomheder. For at forhøre dig om denne ejendom, bedes du udfylde kontaktformularen på denne side eller ringe til os GRATIS den 0800 071 4674.

Resort Playa Paraiso Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Opvaskemaskine (Alle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuld), Mikrobølgeovn (Nogle Enheder),
Resort faciliteter
Strand, Børnebassin, Konferencefaciliteter (Udstyr til rådighed), Øvelsesudstyr, Spillelokale, Supermarked, Vaskeri (Udstyr til rådighed), Elevator, Medicinsk udstyr, Racquetball (Udstyr til rådighed), Restaurant, Sauna (Udstyr til rådighed), Snack Bar, Svømmebassin, Telefon, Whirlpool / Hot Tub (Udstyr til rådighed),
Nærliggende faciliteter
(11.0 miles), Wind Surfing (Nærliggende)
Lufthavn
Santiago International - (75 miles - 120 km)
Tjek ind / ud
Fredag, lørdag, søndag, mandag

Nyd et hjem hjemmefra erfaring på Resort Playa Paraiso

Når du køber timeshare på ejendomme som Resort Playa Paraiso, er du garanteret en årlig komme væk. Det bliver hurtigt dit hjem hjemmefra og tilbyder en unik og fredelig pause fra din hverdag.

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Resort Playa Paraiso, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Resort Playa Paraiso, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Resort Playa Paraiso

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Resort Playa Paraiso ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på toppen kanaler plus online reklame i bestræbelser på at sælge timeshare med Resort Playa Paraiso.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Resort Playa Paraiso kan være sikkert med den viden, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.