Foto af Royal Savoy Resort
Foto af Royal Savoy Resort
Foto af Royal Savoy Resort
Foto af Royal Savoy Resort
Foto af Royal Savoy Resort

Adresse: Royal Savoy Hotel Madeira, Avenida do Infante, 9004-542 Funchal, Madeira, Portugal
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.royalsavoyclub.com

Klik her for at se flere ejendomme til salg og leje på Royal Savoy Hotel Madeira


Den kongelige savoy Madeira er kendt blandt timeshare Ejere for sin rigdom, luksus og fem stjernede indkvartering. Designet specielt for at lade dig sætte pris på den fantastiske atlantiske udsigt fra sin prestigefyldte beliggenhed på Madeira Kyst, byder på feriestedet i alt 172 balkonerede værelser og suiter, alle indrettet med elegance, kvalitet og komfort i tankerne. Det er ikke underligt, at denne udvej har været den stolte modtager af flere eftertragtede priser og bedømt blandt de fineste feriesteder i verden, når du tager højde for de førsteklasses faciliteter: et frodigt subtropisk solarium, flere swimmingpools og privat adgang til havet, gratis Wi- Fi i soveværelser og offentlige områder, en fin restaurant og en cocktailbar med natlig levende musik.

Feriestedet er ideelt placeret til en kort gåtur i Funchal og dens historiske bymidte og i et hyggeligt kvarter, der er vært for en nærliggende restaurant i nærheden af ​​Michelin. Ikke alene vil du være i sikre hænder med Rejse og fritid gruppe, Men med Royal Savoy Madeira - den seneste udvidelse af en verdensberømt århundredes hotelkæde, vil du købe timeshare, som du kan stole på.

Køb Royal Savoy Resort timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Savoy Resort, før du køber

Selvfølgelig ønsker vi, at du er helt glad for dit nye sommerhus. Så før du laver en langsigtet investering med Royal Savoy Resort, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig mulighed for at besøge udvej og se præcis, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller bare leje en anden, indtil du finder den perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Royal Savoy Resort

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Savoy Resort ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne På Freeview og satellit-tv på de bedste kanaler plus onlineannoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Royal Savoy Resort.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Royal Savoy Resort kan være sikkert, idet de ved, at de er i sikre hænder med penge deponeret i en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.