Foto af Royal Westmoreland
Foto af Royal Westmoreland
Foto af Royal Westmoreland
Foto af Royal Westmoreland
Foto af Royal Westmoreland

Adresse: Westmoreland, St. James, BB24023, Barbados, Caribien
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.royalwestmoreland.com

Interesseret i ejendomme til salg og leje hos Royal Westmoreland? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ejet af John Morphet siden 2004, Royal Westmoreland har yderligere 250 acres jord tilstødende, hvorpå han kunne udvide resortet for at skabe sin vision om det ultimative caribiske husejersamfund. Med yderligere 250 boliger vil 'Lancaster'-udviklingen spænde fra feriehuse i 'Lancaster Grove' til boliger foran højderyggen på 'Lancaster Drive' med udsigt over Barbados 'Platinum' vestkyst.

Royal Westmoreland ligger på en af ​​Caribiens mest eftertragtede steder. Det er kendt som et hjem for nogle af verdens mest profilerede sportsstjerner og berømtheder. Det timeshare resort har et masterplanlagt fællesskab af boliger og fantastiske fritidsfaciliteter. Muligheden for at vælge din perfekte beliggenhed og ejendom er ekstremt populær. Lige fra rækkehuse til nogle af de største skræddersyede palæer på øen.

Køber Royal Westmoreland timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Royal Westmoreland før du køber

Vi vil selvfølgelig gerne have, at du bliver rigtig glad for dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Royal Westmoreland, hvorfor så ikke prøve at leje først? Dette plejer at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge resortet og se præcis, hvad du investerer i. Efter at have lejet kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte feriested, der passer til dine behov.

Salg og videresalg hos Royal Westmoreland

Travel & Leisure Group har også specialiseret sig i at sælge timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge Royal Westmoreland ejendom. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online annoncering i bestræbelserne på at sælge timeshare med Royal Westmoreland.

Alle søger Sælge timeshare at bruge Royal Westmoreland kan være trygge ved, at de er i trygge hænder med penge indsat på en trustkonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.