Foto af Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika
Foto af Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika
Foto af Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika
Foto af Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika
Foto af Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika

Adresse: Main Sabie Road, PO Box 13, Hazyview, Sydafrika, 1242
Ring for mere information: 01787 881111
Internet side: www.tsogosun.com/sabi-river-sun-resort

Er du interesseret i ejendomme til salg og leje på Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika? Ring til vores salgsteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


timeshare at Sabi River Sun Resort, beliggende tæt på det berømte Kruger National Park, tilbyder usædvanligt komfortabel indkvartering omgivet af naturlig pragt. Gæsterne kan vælge mellem en række af 60 værelser, der giver udsigt over de smukke omgivelser og afspejler Afrikas varme og gæstfrihed.

Komfortabel og hjemlig indkvartering, forbedret af en spektakulær udsigt, en rig naturarv og rigeligt dyreliv, alt sammen skaber et ophold, der er fuldstændig afslappende og uforglemmeligt.

Ud over dets naturlige pragt og safarimuligheder tilbyder feriestedet gæster, der velsmagende servering, en 18-hullers golfbane, rekreative faciliteter og konferencer, samt et året rundt-underholdningsprogram for børn. Heather's Spa tilbyder muligheden for at slappe af i en atmosfære af lykke og privatliv med en række eksklusive foryngende behandlinger.

Indkvartering er udstyret med en række faciliteter for at sikre gæsterne komfort og bekvemmelighed. Værelsesfaciliteter inkluderer gratis WiFi, fladskærms-tv med DSTV, te- og kaffefaciliteter på værelset og aircondition.

Værelserne har hyggelig møblering, rustikke temaer og fremragende service, der alle kombinerer for at afslutte et uforglemmeligt ophold i Mpumalanga.

For det allerbedste i varm afrikansk gæstfrihed, ferieaktiviteter og safari-oplevelser er der kun et sted at gå: Sabi River Sun Resort.

Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika Faciliteter

Enhedsfaciliteter
Aircondition (Enhed), Pejs (Enhed), Pejs - Enhed (Nogle Enheder), Køkken (Alle Enheder, Fuldt), Mikrobølgeovn (Enhed), Telefon (Alle Enheder),
Resort faciliteter
Børnepasning, Golf, Vaskeri, Restaurant, Squash, Swimmingpool, Tennis,
Nærliggende faciliteter
Casino (34.0 miles), Supermarked (2.0 miles), Health Club (1.0 miles), Ridning (3.0 miles), Medicinsk faciliteter (1.0 miles),
Lufthavn
Nelspruit - (47 miles - 75 km)
Tjek ind / ud
Fredag

Købe Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika timeshare

Når du køber via Travel & Leisure Group, kan du ende med at spare potentielt tusindvis af pund på udviklingsprisen. Vi tilbyder også sikre og sikre transaktioner og er medlemmer af The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association og det australske Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi overholder både europæisk og britisk lovgivning om timeshare videresalg og salg.

Lej Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika, før du køber

Vi ønsker selvfølgelig, at du skal være absolut tilfreds med dit nye sommerhus. Så før du foretager en langsigtet investering med Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika, hvorfor ikke prøve at leje først? Dette har en tendens til at være den mest populære mulighed, da det giver dig chancen for at besøge byen og se nøjagtigt, hvad du investerer i. Efter leje kan du vælge at købe timeshare eller blot leje en anden, indtil du finder det perfekte udvej, der passer til dine behov.

Salg og videresalg på Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika

Travel & Leisure Group er også specialiseret i salg af timeshare og timeshare videresalg. Vi har mange års erfaring med at sælge ejendom i Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika. Så hvis du har Timeshare til salg, Vi kan hjælpe dig med at få en god pris. At sælge timeshare kunne ikke være nemmere, vi kører a Tv reklamekampagne på Freeview og satellit-tv på topkanaler plus online-annoncering i bestræbelser på at sælge timeshare med Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika.

Alle søger Sælge timeshare ved hjælp af Sabi River Sun Lifestyle Resort, Sydafrika kan være sikre i den viden, at de er i sikre hænder med penge, der er deponeret på en tillidskonto administreret af FNTC. Med over 25 års erfaring og et førsteklasses omdømme inden for branchen behøver du ikke se længere, når du søger at sælge din timeshare.

For mere information om vores timeshare-tjenester, tøv ikke med at ringe til os i dag. Et af vores venlige ekspertgrupper vil gerne svare på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du Send os en besked her.